zaterdag 12 december 2009

Snoezepoes

Omdat ik bij Nenne's weblog http://nennedesign.web-log.nl/ een berichtje heb ik een "snoezepoes" gewonnen.
Is hij niet schattig?

I leave a message at Nenne's weblog http://nennedesign.web-log.nl/ and I won a snoezepoes. Is he not cute?Dit deed me denken aan een werkje wat ik nog steeds heb liggen, het rolmaatje.
Ik heb het al een hele tijd geleden geborduurd maar nog steeds niet in elkaar gezet.
Omdat ik voor het eind van het jaar al dit soort werkjes gedaan wil hebben probeer ik het in de kerstvakantie af te maken. Hier is alvast het geborduurde deel.

This reminded me to a little work I still have finished we call it rolmaatje.I've been stitch it a long time ago but still not finish it. Because I try for the end of the year all such things would have done in I try to make it in the Christmas holidays. Here is already the embroidered part.

3 opmerkingen:

 1. Leuke snoezepoes. Een goeie herinnering om het rolmaatje af te maken.
  Mooie kleurtjes gebruik je voor het rolmaatje.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach ze zijn zó leuk die Snoezepoezen! De mijne lacht me altijd toe als ik langs de kapstok loop, daaraan hangt mijn rugzakje met daarop de snoezepoes. Leuk je rolmaatje en dat het ook afgemaakt wordt, je zult er véél plezier van hebben, ik pak het mijne heel vaak op om te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niet zo makkelijk denk ik dat rolmaatje in elkaar zetten, mar wel een prachtig "ding" als het direct klaar is. Lat je het ons zien?

  BeantwoordenVerwijderen