dinsdag 1 februari 2011

This and that..

Bloggen soms best lastig, ik heb altijd wel ideeen genoeg maar vaak te weinig tijd om er echt veel aandacht aan te besteden. Ook ben ik niet  zo goed in fotograferen. Sommige kunnen van die mooie verhalen schrijven, ben er zelf niet zo goed in. Zoals vorige week had ik nog willen schrijven over de koffieproeverij maar heb mijn tijd toch maar gebruikt om te oefenen een zo goed mogelijke cappucino zelf te maken. Het is aardig gelukt.

Blogging sometimes quite difficult, I always have plenty of ideas but often too little time. Or any pretty pictures.

I am not very good in it writing. Like last week, I had to write about the coffee tasting but I used my time to exercise to make the best possible cappuccino. I succeeded pretty well.Ook  had willen schrijven over de sal van Ann Grimshaw, deze wil ik zo graag eens gaan maken, ik heb een hele week getwijfeld maar toch besloten om niet mee te doen. Ik ben net met zoveel nieuwe dingen ben begonnen.

Also I wanted to write about the Ann Grimshaw sal, which pattern I love so very much. I doubt a week if I join yes of no but have not done it yet because I just started with so many new things.


Zoals de Harmony Sampler van Just Nan. Dit pakket heb ik al een tijdje liggen en kon niet wachten om er een klein begin mee te maken.

Like the Harmony Sampler by Just Nan. I could not wait to make a little start with it.


Vandaag heb ik mijn eerste deel van het April book afgemaakt.
Today I have finished the first part off the April Book
Omdat het alweer februari is ga ik nu eerst verder met het tweede blok van Autumn at Hawk run Hollow.

It's allready February so I will now start with the second block of Autumn at Hawk Run Hollow.


Tenslotte had ik willen schrijven: (nieuwe) volgers bedankt! Leuk om er telkens nieuwe mensen bij te krijgen.

Finally I had to write (new) followers thanks! Always nice to have new people here.

16 opmerkingen:

 1. Ten eerste wil ik zeggen dat ik je zo toch leuk vind schrijven, en zo die foto's ook. Mensen zeggen vaak dat ik zo geweldig leuk schrijf... Maar dat is gewoon zo gegroeid, hoe meer je schrijft hoe meer je leert.

  Maar je hebt gewoon een hele leuke site :)
  En het werkje is erg leuk geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat van die koffie leek me heel erg leuk bij de DE. Een lekker bakkie koffie is ook wel belangrijk. Ik heb het nog wel eens verschillend van smaak.
  Die Quaker is wel heel verleidelijk, ik vind 'm prachtig en ook in die kleuren.
  Wat een mooi garen voor die Harmony sampler. Leuk om met iets nieuws te beginnen.
  Je eerste deel is ook mooi geworden.
  Borduurze.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi Riet, wat een herkenbaar verhaal!!! Bloggen kost veel tijd, mooie sfeerfoto's maken is ook niet voor iedereen weggelegd (voor mij ook niet) en we willen zoveel!!!
  jouw Harmony sampler is leuk: weer heel wat anders en de SAL, kan me voorstellen dat je ff getwijfeld hebt, maar je hebt je 'Hannah'ook nog en die is minstens zo mooi!!!
  groetjes, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben gisteren ook begonnen aan een nieuwe blok van Autumn - zo leuk om te doen. April Book is heel erg schattig, en mooi begin aan de JN.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een paar verschillende werken onderhanden. En je gebruikt weer mooie kleuren. Ik ben aan het denken wat ik nu ga starten, naast een SAL en wat kleine werkjes is een groot werk toch mijn favoriet. Misschien toch de Ann Grimshaw. Nu eerst maar eens een kop koffie maken..........

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Great finish of the first part of the April book, and I am already curious regarding the next part of the Autumn at Hawk run Hollow! :o)

  Cathi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. OT: Yoep ook een maand geleden gezien. Maar Bert Visscher is gewoon niet e vergelijken met een cabaretier, hij is meer komiek/clown.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. felicidades por tu blog, me gustan mucho tus trabajos, son siempre muy bonitos y originales, hasta pronto Reyes de BARCELONA. TERAPIA DE PUNTO DE CRUZ

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Inderdaad, bloggen kost tijd en soms is de inspiratie ver zoek, so what... toch vind ik je leuk schrijven hoor Riet!!! Je werkjes zien er ook weer super uit!!!

  Liefs...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. So lovely works that you have!
  Nice to meet you. :)
  Hugs
  Lili

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hi Riet,Leuk dat je mij gevonden hebt en je hebt op gegeven als volger wat een mooi werkje van de Prairie Schooler. Ik heb het patroon ook en ga het zeker ook maken.Ik heb me als volger opgegeven op je blog,zo kan ik een beetje bij houden wat je zoal maakt.Tot de volgende keer!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Door toeval ben ik op je blog gekomen, de kleur van de harmonysampler heb ik gekozen om een merklap te maken voor mijn vriendin. We vieren dit jaar 55 jaar vriendschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja het is heel lastig om weer wat te schrijven dus je bent niet alleen:)) Je laat prachtige borduur foto's zien, het April Book begin is beeldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi, Winternacht is al weg, Wraak van de Bouwmeesters mag je hebben. Kan je me je gegevens mailen? Als je jouw boek wilt ruilen is dat super maar alleen als ie met gewone post kan?

  Leuk blog, wist niet dat er zo'n enorme handwerk 'scene' was ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. heel herkenbaar, zo veel willen, zoveel plannen hebben en het toch niet allemáál kunnen doen. de Ann grimshaw SAL lijkt mij ook wel wat (en daar ga ik het bij laten, eerst maar eens een heleboel dingen AF)

  marcella
  nuttigenfraai.web-log.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 16. I like your beautiful work and I congratulate them
  have a good day
  Josefina
  tijeras y cuchara wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen