vrijdag 18 maart 2011

Madrid and more...

De laatste paar weken heb ik bijna geen tijd gehad om creatief bezig te zijn. Vorige week ben ik met mijn dochter een paar dagen naar Madrid geweest. We hebben het ontzettend leuk gehad samen.
Verder ben ik heel druk geweest met de afhandeling van de nalatenschap van mijn overleden broer, mijn werk en het huishouden.

Vanavond ga ik lekker met mijn man uit eten in het kader van de restaurantweek. Je kunt voor  € 27,50 per persoon eten in een toprestaurant! Echt een leuke actie waar we elk jaar aan mee doen.
In het weekend hebben we niet zoveel verplichtingen dus misschien kan ik volgende week weer wat vorderingen laten zien. Ik wens jullie allemaal een fijn weekend met hopelijk nog een beetje zon.


The last few weeks I've hardly time to be creative. Last week I've been a few days  to Madrid with my daughter. We have a wonderful time together.
I am also very busy with handling the legacy of my brother, my work and housework.
Tonight I'm going out for dinner with my husband as part of the restaurant week. You can eat for € 27.50 per person in a top restaurant! Really a nice action. I hope next week to show some progress, we have a free weekend.

I wish you all a wonderful weekend with hopefully a bit of sun

6 opmerkingen:

 1. wat leuk, Riet, er samen met je dochter op uit!!! Is je echt van harte gegund en verdien je!! Geniet van je weekend en wie weet een paar steekjes!!!
  liefs, Sylvia
  ps de ' maart' is klaar, maar nog niet geblogd!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat hoort er gezellig uit zo samen met je dochter er op uit , ik kan er ook altijd zo van genieten om met mijn dochter eens op stap te gaan ;)
  Fijn weekend nog !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat jullie samen een paar daagjes naar Madrid zijn geweest. Fijn om er even uit te zijn.
  Restaurantweek kende ik niet, een leuke gelegenheid om eens naar een toprestaurant te gaan, daar zal veel belangstelling voor zijn.
  Zonnige zondag, hopelijk vind je de tijd om te borduren, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Even een paar daagjes weg moet heerlijk zijn. En dan helemaal naar Madrid...

  Net als Willy hoop ik ook dat je binnenkort weer aan het borduren komt. Zelf heb ik ook van die periodes...

  De vorderingen van je Hannah Gilpin zijn prachtig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je met je dochter op stap bent geweest en geniet van de zon.
  Al dat geregel word je ook niet vrolijker van.
  En naar een toprestaurant, heerlijk.
  Groetjes eLza.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Riet,

  Leuk om te lezen dat je het gezellig hebt gehad met je dochter samen, wij noemen dat hier quality time. Ik wil je even vertellen dat de borduur ruildag volgend jaar wordt gehouden op
  24 maart, er is een plaatsje voor je vrijgehouden. Inmiddels zijn er al 22 aanmeldingen, het is ver vooruit maar wel gemakkelijk dat het al bekend is.

  Ik hoop dat je snel in rustig vaarwater komt en weer lekker kunt borduren.

  Liefs Joze

  BeantwoordenVerwijderen